Валери Симеонов е водач на бургаската листа  на Коалиция Патриотичен

...
Валери Симеонов е водач на бургаската листа  на Коалиция Патриотичен
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще води листата на патриотите в Бургас

Валери Симеонов е лидер на бургаската листа  на Коалиция „ Патриотичен фронт - НФСБ, БДС-Радикали “ и БНДС „ Целокупна България “, която през днешния ден беше входирана в РИК Бургас. В нея участват общо 17 имена като претенденти за народни представители. Втори и трети са надлежно някогашният депутат Християн Митев и Радослав Петков, някогашен общински консултант. Екипът, с който тръгваме, е на хора потвърдили се и хора с биографии, разяснява водачът на НФСБ Валери Симеонов.

  " Не знам дали ви направи усещане, нямаше нито един партиен кадър, човек, който да е на щат или да работи в партията, за разлика от останалите, изключително по-големи партии. С тези хора ние считаме да пазиме позициите на патриотизма в Народното събрание от една страна и въпреки това да представляваме почтено нашата Бургаска област, като се опитаме, естествено, да спомагаме за решаването на проблемите на района ".

С партиите БДС-Радикали и БНДС „ Целокупна България “ сме взели участие до момента в поредност от избори, като в тяхно лице има потвърдени патриоти и демократи, обоснова коалирането Валери Симеонов. Покана е била отправена и към Вътрешна македонска революционна организация, само че от партията не са откликнали.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР